Pentru sănătate, o mulțime de oameni participă la sporturi de iarnă acum. Este un fenomen inevitabil că gândurile neînțelegere încă mai există în mintea oamenilor. Sporturile de iarnă vă vor oferi un corp sănătos dacă înțelegem și corectăm concepțiile greșite.

Una dintre concepțiile sale greșite este că alergarea pe distanțe lungi poate înlocui activitățile de încălzire. Datorită stimulării expunerii umane la aer rece în timpul iernii, musculare, activitatea țesutului articular este scăzută; flexibilitatea ligamentului și întinderea va fi, de asemenea, redusă în mod semnificativ. În cazul în care o persoană se poate încălzi pe deplin, el va sta departe de problema tensiunii musculare. Dar să alergi singur nu e o cale de încălzire. Există un al doilea mit, și anume despre problema de îmbrăcăminte, sau putem spune, haine ușoare nu este egală cu viteza. Înainte de a exercita, organismul este încă la temperatura camerei și apoi benzi prea mult aer rece în plămâni și bronhii, iar stomacul are stimuli negativi. În ceea ce privește aspectul cauzei bolilor, trebuie să o luăm în serios.

A treia concepție greșită este că exercitarea viguros poate tren în continuare corpul tau.

Antrenamentele intense și mișcarea de opoziție au standarde înalte pentru flexibilitate și rezistență corporală. Organismul în timpul iernii este gunoi rigid, dacă faci exerciții fizice viguros, este predispus la leziuni. Al patrulea mit este că exercitarea devreme în dimineața nu înseamnă obținerea de rezultate bune. De fapt, stratul de inversiune apare adesea în timpul iernii, o varietate de nord Face Denali Femeii periculoase de gaz și fum nu este ușor să se răspândească. Mai ales în aer înainte de răsărit, o mulțime de murdărie și germeni sunt prezente. Dacă faci sport prin contactarea acestui tip de aer condiționat pentru o lungă perioadă de timp, este foarte apt de a provoca boli respiratorii cronice. În plus, la șase dimineața funcția cardiovasculară nu este bună, dacă aveți boli cardiovasculare, este ușor de atacat.

A cincea concepție greșită este că oamenii trebuie să alerge prin zăpadă și strălucire.

Diminețile de iarnă sunt adesea încețoșate, uneori cu poluare atmosferică severă. Veți suferi o cantitate mare de praf, microorganisme patogene dacă ieșiți și faceți exerciții fizice cu această ocazie, ceea ce vă va lăsa plămânii să inhaleze unele substanțe nocive, va provoca, de asemenea, etanșeitate toracică, dificultăți de respirație, poate duce serios la rinită, pneumonie, bronșită, conjunctivită și chiar provoca boli, boli cardiovasculare. Prin urmare, exercitarea de iarnă dimineața poate lua, de asemenea, în considerare climatice. În cazul în care indicele de poluare a aerului este ridicat, nu este potrivit pentru sporturi în aer liber.

A șasea concepție greșită este că este mai potrivit pentru sporturi de interior decât sporturi în aer liber în timpul iernii. De fapt, oamenii sunt obișnuiți să închidă ferestrele și ușile în timpul iernii, dar poluarea aerului interior este adesea grea, nepotrivită pentru sport, în ciuda temperaturii calde din cameră. Organismul va continua să fie stimulat de aer rece, dacă vom face exerciții fizice în afara; se poate crește, de asemenea, rezistenta. În plus, lumina soarelui are un efect de dezinfectare asupra corpului uman, poate crește în continuare absorbția calciului, fosforului. Pentru alergători tineri, în creștere, atâta timp cât nu este vreme rea, poluarea nu este gravă; este cea mai bună alegere pentru a face sport în aer liber. Există, de asemenea, o zicală că exercițiul fizic rapid va fi bun, dar asta e cuvântul greșit. În timpul iernii, oamenii au întotdeauna fibre musculare fragile și densitate osoasă scăzută. Prea mult exercițiu poate duce la tensiune musculară și fractură de fibre osoase. Cele mai grave cazuri pot duce la leziuni musculare cronice și chiar fracturi.
North Face este unul dintre cele mai bune echipamente sportive în aer liber din lume. North Face Denali Jacket Pink în North Face Denali Jacket este foarte popular în Canada.