Sporturile de colonie sunt oportunități de a face sport și de a învăța valori precum munca în echipă, fair-play și părtășia. Aceste tabere nu sunt numai pentru a se bucura de timpul liber, dar, de asemenea, dovedit cel mai bine în timp ce de învățare mai multe despre condițiile de viață și să se comporte în societate.

Taberele combină sportul cu învățarea în egală măsură. În aceste tabere practicarea diferitelor discipline, în timp ce de învățare legate de valori, ca părtășie, fair-play și munca în echipă. El încearcă să răspundă gusturilor și intereselor tinerilor, în acest sens, fotbalul este un sport, dar nu singurul. Fotbal, baschet, tenis, tenis de canotaj, hochei, rugby și sporturi nautice și multe alte opțiuni.

Campus Fotbal

Tabere de fotbal și tabere sunt organizate în fiecare vară pentru o practică puțin de sportul lor preferat în timp ce face prieteni și valori de învățare ar fi prietenia și munca în echipă. Iunie este luna de fotbal, dar iulie nu este mai puțin. Euro a rămas în fața televiziunii pentru milioane de telespectatori, iar fotbalul s-a strecurat în multe case. Acum, mai mult decât atât, se va strecura în rutina a zeci de copii.

Alegerile sunt multe; ca astfel de colonii au fost adesea conduse de consilii locale și școli locale. Cu toate acestea, cluburi de fotbal și unii jucători dețin, de asemenea, aceste tabere, foarte atractiv pentru majoritatea fanilor. Fundația Real Madrid propune Campus Experience pentru copii de la 7 ani la 17 ani. Scopul său este de a combina de formare și sport, în special de fotbal, dar, de asemenea, uneori, baschet și tenis.

O altă propunere este FC Barcelona. Campusul FCB Camp 2012 include fotbal și fotbal, precum și baschet, handbal și hochei pe role. Înveți jocul, elementele de bază tehnice și tactice, obiceiurile alimentare și igiena adecvată, cu valori de fair-play, concurență sau prietenie. Toate taberele sunt conduse de profesioniști și se dezvoltă în diferite părți ale Cataloniei.

Tabăra Multisport

Deși fotbalul este sportul preferat al majorității copiilor, propunerile nu se termină aici. Alegeri proprii de către antrenorul Vicente del Bosque, vizate pentru această experiență. Campusul Vicente del Bosque este înființat în cursul lunii iulie în Salamanca și propune practici în fotbal, baschet, badminton, tenis de canotaj, înot, jocuri și sport; cu sporturi adaptate pentru persoanele cu handicap și activități în natură.

Există multe centre sportive europene furnizate, pentru că în fiecare vară, o colonie de sport care combină petrecerea timpului liber și sport. Activitățile variază: baschet, fotbal, handbal, badminton, baseball, hochei, rugby, ultimate, polo pe apă și volei. Colonia durează o săptămână și este echipată cu jocuri de seară, excursii și sporturi de aventură.

Campusul acvatic și maritim

Aquatic Camp combină practicile de înot cu alte sporturi nautice, făcându-l perfect pentru vară. Înveți polo, sari de pe o trambulină pentru a sări în apă în condiții de siguranță și chiar înota în sincronizare. În funcție de tipul de campus și de nivelul de învățare, combinați teoria cu practica și activitățile de joacă.

Mai multe campusuri nautice sunt adesea înființate de cluburi de acest tip, care se concentrează pe sporturi nautice, ar fi canotaj, navigatie, surfing, skimming, canotaj, caiac sau scufundări. Unicitatea acestor tabere are loc în zonele marine, sigure sau protejate, dar în contact cu mass-media. În acest caz, devin măsuri importante de siguranță, ar fi utilizarea vestelor de salvare, care trebuie să garanteze că, și utilizarea de creme pentru a proteja împotriva acțiunilor solare pentru a evita arderea.