A te asigura că fitness-ul se încadrează în bugetul tău este o parte importantă a găsirii candidatului potrivit. Vizualizați mai multe oferte speciale, vânzări, reduceri și oferte unice pentru fiecare profesionist de fitness sub profilul lor detaliat. Dacă nu îl vedeți pe listă, asigurați-vă că întrebați! Mulți antrenori personali, instructori de yoga și instructori de Pilates oferă propriile oferte exclusive în plus față de multe dintre acestea enumerate mai jos.

1. Împărțiți costurile cu un prieten

Dacă sunteți interesat să vă antrenați cu un prieten sau doi, această opțiune poate fi cea mai mare economie de preț pentru dvs. Mulți antrenori personali, instructori de yoga și instructori de Pilates oferă să împartă costul cu un prieten, reducând astfel costul inițial cu 50%. Dacă nu oferă acest lucru, asigurați-vă că întrebați dacă oferă prețuri reduse pentru a adăuga un prieten la sesiunile dvs. Poate că nu sunt economii de 50%, dar fiecare mic contează! Fie că alegi această opțiune pentru a o face mai accesibilă și a te putea antrena mai des sau dacă alegi să ai un sistem suplimentar de suport pentru fitness, oricum vei câștiga!

2. Tarife de grup

Dacă doriți să organizați un curs de fitness de grup la domiciliu, la birou sau în parc, aceasta este oferta pentru dvs.! Recrutați un grup de prieteni, angajați sau colegi de birou pentru a deveni mai în formă și discutați cu potențialii dvs. candidați de fitness ce vrea să facă grupul dvs. Fie că este vorba de a avea cursuri de yoga în aer liber, de a utiliza sala de sport de la locul de muncă sau de a avea o tabără de antrenament de fitness la tine acasă, profesioniștii în fitness sunt capabili să răspundă nevoilor specifice ale grupului tău. Sesiunile pentru grupuri variază, de obicei, între 5 USD și 50 USD/per persoană per clasă, în funcție de dimensiunea grupului.

3. Tarife militare

Serviciul dumneavoastră este apreciat! Întrebați despre reduceri pentru pușcași marini, armate, marine, garda națională sau forțe aeriene. Furnizați ID-ul dvs. militar atunci când vă înscrieți și spuneți-i profesionistului de fitness din față că îl veți putea furniza ca dovadă a activității militare.

4. Reducere pentru seniori

Pentru unii este la fel de ușor ca să vă furnizați permisul de conducere sau cardul de senior pentru a obține această reducere. A fi senior are beneficiile ei! De asemenea, profesioniștii de fitness călătoresc la facilități de viață asistată, centre pentru seniori, facilități de viață independentă și oferă sesiuni de fitness suplimentare la sesiunile de terapie fizică.

5. Reducere la facultate

Furnizează-ți id-ul școlii și primești reduceri speciale, deoarece antrenorii personali, instructorii de yoga și instructorii lui Pilat înțeleg că școala este scumpă și sănătatea ta este importantă! Asigurați-vă că spuneți profesionistului dvs. de fitness despre locul în care doriți să vă antrenați, dacă este în campus sau în afara campusului și dacă aveți acces la o unitate de fitness pe care doriți să o utilizați.

6. Reduceri corporative

Sunteți un angajat corporativ ocupat? Ai timp limitat, dar ai o sală de sport în clădirea ta de birouri? Încercați antrenamentul personal, lecțiile de yoga sau sesiunile de Pilates la biroul dvs., indiferent dacă este într-o sală de sport, în birou sau afară. Deoarece toți antrenorii călătoresc la tine, nu trebuie să fii niciodată fără o rutină de fitness, indiferent cât de ocupat ai fi! Întrebați departamentul de resurse umane dacă altcineva este interesat să se alăture unui program de fitness cu dvs. și obțineți reduceri suplimentare.

7. Abonament anual

Dacă aveți un termen limită pentru obiectivele de fitness, care este un an distanță sau mai mult, întrebați despre calitatea de membru anual. Multe abonamente oferă, de asemenea, cursuri, precum și formare individuală. Dacă știi că ți-ar plăcea să slăbești mult, să faci o schimbare drastică a stilului de viață, să te antrenezi pentru o cursă specifică unui sport sau doar să dezvolți obiceiuri mai sănătoase pe parcursul anului, un abonament anual te poate economisi bani. Asigurați-vă că discutați cu profesionistul dvs. de fitness dacă trebuie plătit în avans pentru ca reducerea să se aplice sau dacă poate fi împărțită în plăți.

8. Reducere pentru familie

Dacă vă gândiți să vă pregătiți ca o afacere de familie, luați în considerare să întrebați despre reducerile pentru familie. Instructorii de fitness înțeleg că familiile au bugete strânse. Dacă doriți să organizați lecții de fitness cu frații, copiii mici, soții sau întreaga familie în timpul aceleiași sesiuni, discutați dacă aceasta este o opțiune. De obicei, atunci când se antrenează în cadrul aceleiași familii, în aceeași oră, se aplică o oarecare reducere. Unii antrenori au un tarif fix pe oră, în timp ce alții taxează per persoană.

9. Consultanță inițială gratuită sau sesiune de probă

Sunteți îngrijorat că veți alege un profesionist de fitness greșit și apoi veți fi căsătorit cu el pentru multe lecții? Evitați acest lucru solicitând o sesiune de probă. Toți formatorii oferă sesiuni de probă fie la o taxă mică, fie pentru o consultație gratuită. Acest lucru vă permite să vă întâlniți cu profesionistul de fitness ales și să aveți o sesiune față în față înainte de a vă angaja la orice pachet de lecții.

10. Reducere la pachet mare

Fiecare antrenor are o idee diferită despre un pachet mare. Trainerul mediu consideră sesiunile cumpărate în vrac, de obicei 10 sau mai multe, un pachet mare. Asigurați-vă că întrebați câte sesiuni se califică pentru un pachet mare și dacă trebuie plătite în avans sau dacă puteți distribui plățile în timp. De asemenea, veți dori să întrebați dacă există o dată de expirare și dacă acestea trebuie programate în avans. Dacă intenționați să vă antrenați timp de câteva luni și de mai multe ori pe săptămână, acest lucru poate ajunge la câteva sute, dacă nu mii de dolari, în economii.

11. Reducere de asigurare

Asigurați-vă că verificați la locul de muncă dacă asigurarea dumneavoastră de sănătate sau compania dumneavoastră oferă reduceri, rambursări sau stimulente pentru a fi sănătoși. Majoritatea asigurărilor de sănătate oferă o rambursare între 100 USD și 500 USD pentru cursuri de fitness, lecții de fitness în grup sau antrenament personal individual.