EA Sports a confirmat că intenționează să lanseze FIFA 21 și alte evenimente sportive, conform planificării din acest an, pe fondul perturbărilor semnificative ale industriei sportive și de divertisment cauzate de coronavirus.

ACTIVITATI EA SPORTING a confirmat ca FIFA 21 este confirmat a fi disponibil in 2020, in ciuda suspiciunii cu privire la o intarziere adecvata si mai jos este cea mai recenta informatie din ziua lansarii FIFA 21.

Atât FIFA 21 și Madden NFL 21 sunt programate pentru lansare pe tot parcursul EA al doilea trimestru financiar, care se desfășoară din iulie până în septembrie.

FIFA 21

În plus, compania intenționează să introducă încă un titlu EA Sports, un titlu suplimentar EA HD, patru titluri EA Partners, precum și două lansări soft mobile, a susținut compania în rezultatele sale economice de marți.

EA SPORTS a anunțat, de fapt, în secret, o mare parte din informații care ar putea încânta fanii FIFA din întreaga lume, compania validând faptul că anticipează că FIFA 21 va avea ziua lansării din 2020 așa se intenționează, indiferent de presupozițiile din jurul unei posibile izolări.

EA a lansat de fapt, ultimul lor raport monetar care explică impactul virusului corona, actualizarea joc lansează și, de asemenea, anticiparea restul anului. De asemenea, în raport, EA a confirmat că atât FIFA 21, cât și Madden 21 vor fi lansate în 2020.

Nota mai prevede că EA a validat efectiv ziua lansării FIFA 21 ca în Q2, ceea ce implică o zi de lansare între august și decembrie 2020, deci ar trebui să vă așteptați ca FIFA 21 să se lanseze la un moment dat în septembrie, așa a fost în anul precedent.

În septembrie 2019, EA SPORTS a lansat cea mai recentă versiune a afacerii lor de franciză fifa pc, FIFA 20. FIFA 20 a ajuns acum la mai mult de 25 de milioane de jucători unici până în prezent, a spus el, precum și Star Wars Jedi: Fallen Order. au depășit de fapt 10 milioane de jucători unic, în conformitate cu raportul lor q4 câștigurile de presă.

În ea al 4-lea trimestru venituri 2020 venit apel telefonic, Andrew Wilson, CEO EA, are acest lucru pentru a pretinde despre fifa franciza de afaceri.

“EA SPORTS este un pilon al profilului nostru și continuă să aducă mai mulți jucători unul altuia”, susține Wilson.

“FIFA este una dintre cele mai mari și mai interesante afaceri de franciză de plăcere din lume. Cu aproximativ 100 de milioane de jucători implicați la nivel global în afacerea noastră de franciză FIFA, peste 25 de milioane de jucători unici s-au alăturat FIFA 20 până în prezent. , cu VOLTA deschiderea unui set cu totul nou de măsurători pentru joc, și FIFA Ultimate Team încă în creștere ca setarea cea mai preferată.

FIFA 21 EA Play

Wilson a validat, de asemenea, declarația de notă monetară privind lansarea FIFA 21 în 2020.

“Privind în FY21, suntem extinderea portofoliului nostru de top notch, precum și inovatoare noi jocuri video. Ne pregătim să lansăm 14 titluri noi pentru gameri în acest an fiscal. Acesta cuprinde patru noi titluri EA SPORTS – FIFA, Madden, NHL, precum și alte evenimente sportive. încă să fie anunțate jocuri video – toate care oferă amestec de imaginație, credibilitate și de înaltă calitate, care stabilește EA SPORTS în afară. ”

Cu COVID-19 având în mod clar un impact major asupra unui număr de industrii din întreaga lume, constând din jocuri pc, pentru a obține FIFA 21 lansat ca tipic într-o pandemie la nivel mondial, care există acest lucru ar fi cu siguranță o realizare foarte bună, luând în considerare marea majoritate a lucrătorilor lor. cel mai probabil de lucru de la reședință, de asemenea. Mai târziu, FIFA 21 Monede va fi disponibil ca FIFA 20 în piață.

Se pare ca nu e mult mai mult pentru a veni de la EA peste anul următor aproximativ, inclusiv de așteptat nou titlu FIFA.

Cu toate acestea, rețineți că grupurile au încă capacitatea de a oferi conținut de servicii în timp real de la domiciliu, ar fi viitoarea Apex Legends 5a perioadă, și, de asemenea, de stat că experiența este de natură să schimbe permanent instrumentele companiei de lucru.

Cu mai multe persoane din întreaga lume rămase la domiciliu, EA spune că a experimentat, și continuă să experiență, niveluri crescute de angajament.