Satul Esmeralda, al patrulea sat din Victory Heights din Dubai Sports City, este aproape de a ajunge la predarea completă a reședințelor

Dubai este din ce în ce mai mult sport angajat și, de asemenea, oferă cazare convenabilă, care câștigă un interes în creștere rapidă. Esmeralda, al patrulea sat din dezvoltarea Victory Heights din Dubai Sports City este aproape de a obține o predare 100% a reședințelor, a fost anunțat. Satul Esmeralda, al patrulea din cele cinci sate care alcătuiesc prima fază a Înălțimilor Victoriei, format din 198 de apartamente și vile de lux – 152 dintre aceste apartamente și vile de lux sunt acum ocupate de proprietari. Prin urmare, comunitatea se alătură satelor Oliva, Estella și Carmen pentru a ajunge la predarea completă. Ultimul sat, numit Novelia, urmează să fie finalizat până la sfârșitul anului 2010.

Prezentare generală a Dubai Sports City

Dl Yasser Abdulrahman Al Raee, directorul general de la Victory Heights, a declarat: “Vilele din Esmeralda s-au dovedit incredibil de populare în rândul cumpărătorilor datorită calității și spațierii lor ridicate, care este o marcă comercială a tuturor proprietăților Victory Heights”.”

Satul Esmeralda se întinde de-a lungul marginilor terenului de golf Els Club, care a fost proiectat de campionul mondial de golf Ernie Els și a atras deja un interes intens din partea multora care doresc să profite de recenta renaștere a pieței imobiliare din Dubai.

Dubai Sports City se datorează, de asemenea, pentru a deschide cinci academii sportive, care oferă coaching de clasă mondială pentru copii de toate vârstele în fotbal, hochei, rugby, înot și cricket până la sfârșitul anului. Complexul Sportiv Dubai, care este un stadion multifuncțional situat lângă Dubai Bypass Road, a fost deschis oficial de șeicul Hamdan Bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, prințul moștenitor al Dubaiului.

Impactul economic al sportului în Dubai

Stadionul, care a fost dezvoltat de Departamentul de Proiecte Generale al Municipiului, acoperă un bun 61 de acri de teren și dispune de un centru acvatic ca element de bază.

Este descris ca o “facilitate de două niveluri de aur lacrimă în formă de”, centrul acvatic se datorează pentru a găzdui 10-lea FINA Campionatele Mondiale de Înot din 15-19 decembrie, care se desfășoară pentru prima dată într-o țară arabă. Acest lucru promite să fie un eveniment foarte interesant pentru Emiratele Arabe Unite. Centrul acvatic include o piscină olimpică standard de 50 de metri, precum și o altă piscină de 50 de metri, cu podea mutabilă. Acest stadion este un proiect de ultimă generație, care va oferi facilități sportive și de înot excelente.

“Cu o capacitate de 15.000 de locuri, facilitatea va anunța o eră de aur în evenimente acvatice din regiune, odată ce va găzdui cu succes campionatele FINA în care 130 de țări sunt așteptate să participe la Articole Gratuite”, a comentat Municipalitatea Dubai.