Compararea tuturor sporturilor majore în diferite aspecte, inclusiv distracție, sociale, de familie, nivel de dificultate, abilități, talente, costul și ușurința de joc, recreere, competitiv, facilități, sănătate, academicieni și cariere în sport. Cel mai important lucru la sport este să te distrezi, să fii activ, să socializezi și să-ți faci noi prieteni. Fiecare sport este diferit, la fel și toată lumea. Personalitatea individuală și circumstanțele determină cel mai potrivit sport pentru o persoană.

Compara Sport:

Acest subiect va acoperi o comparație a tuturor sporturilor majore în diferite aspecte, inclusiv distracție, sociale, de familie, nivelul de dificultate, abilități, talent, costul și ușurința de joc, recreere, competitiv, facilități, sănătate, academicieni și cariere în sport.

Toate sporturile pot fi clasificate în principal în două categorii, individuale și echipa. Sporturile individuale populare sunt golf, înot, tenis, box, badminton, pistă și teren, și multe altele. Sporturile de echipă populare sunt baschetul, fotbalul, baseball-ul, fotbalul american, rugby-ul, cricketul, hocheiul și multe altele.

Diferite sporturi sunt populare în diferite părți ale lumii. Sporturi precum fotbal, baschet, tenis, atletism sunt cu adevărat globale și se joacă în mare parte din lume.

Popularitatea sportului variază în funcție de sex. Băieții / băieții joacă și urmăriți cele mai multe (dacă nu toate) sporturi, în general, dar că nu este cazul pentru fete. Sporturi populare cu fete / femei sunt tenis, fotbal, baschet, softball, volei, atletism, golf, gimnastică, și înot. Tenisul este cel mai popular sport cu femei.

Nivel de dificultate:

Unele sporturi sunt ușor de înțeles și ușor de jucat, iar unele sunt dificil de înțeles și dificil de jucat. De exemplu, fotbalul este foarte ușor de înțeles și ușor de jucat. Fotbalul american este foarte greu de înțeles și dificil de jucat. Dar un lucru este comun pentru toate sporturile, și anume, este foarte dificil să stăpânească orice sport și este foarte dificil să se ajungă la cel mai înalt nivel posibil în orice sport și este foarte dificil să devină un profesionist în orice sport.

Aici sunt cele mai dificile sporturi pentru a concura în și să joace în ordinea de cea mai mare dificultate la cea mai mică dificultate. Box, Hochei pe gheață, Fotbal American, Baschet, Tenis, Fotbal, Baseball, Cricket …

Factori de succes (Abilități, Talente, Atribute fizice …): Fiecare sport este diferit, astfel încât sunt abilitățile sau talentele necesare pentru a fi de succes în acest sport. Mai jos puteți găsi sporturi majore și ce abilități sunt necesare pentru a avea succes în acest sport. O persoană nu poate reuși în sport cu doar aceste abilități și de multe ori necesită alte abilități pentru a fi de succes.

 • Basketball – Agilitate, Rezistenta, Coordonare, Rezistenta, Viteza, Inaltime
 • Tennis – Coordonare, Agilitate, Rezistenta, Putere, Viteza
 • Baseball – Coordonare, Putere, Viteză
 • Fotbal – Agilitate, Rezistenta, Viteza, Coordonare
 • Fotbal american – Putere, Rezistenta, Forta, Viteza
 • E hockey – Rezistenta, Putere, Viteza, Agilitate, Coordonare
 • Volleyball – Coordonare, Agilitate, Putere, Inaltime
 • Gymnastics – Flexibilitate, Nervi
 • Crosse – Viteză, Agilitate, Anduranță
 • Însă-i dam – Viteză, Putere
 • Golf – Putere, Coordonare

Sporturi de agrement, sporturi competitive: Toate sporturile pot fi jucate în scopuri recreative. Dar unele sporturi oferă mai multe oportunități de recreere decât altele. Aici sunt cele mai populare sporturi de agrement în această ordine. Golf, Baschet, Tenis, Fotbal, Ciclism, Alergare, Volei, Biliard și Tenis de Masă.

Concursurile variază în funcție de țară și regiune.

Unele sporturi sunt mai competitive decât altele. De obicei, mai mulți oameni joacă acest sport, cu atât mai competitiv este, cu excepția, în unele cazuri, ar fi box. În general, aici sunt cele mai competitive sporturi din lume, în această ordine, de la cea mai mare concurență la cea mai mică concurență. Fotbal, Baschet, Tenis, Golf, Baseball, Înot, Volei, Cricket, Fotbal American și Rugby.

Sănătate, Leziuni, Condiții medicale: Joc de sport va ajuta cu sănătatea fizică și mentală. Exercitarea, în general, va ajuta sănătatea mintală prin ameliorarea stresului și prin revigorarea mintea ta. Când vine vorba de sănătatea mintală, nu există o diferență mare între diferite sporturi.

Sănătate, Leziuni, Condiții medicale: Joc de sport va ajuta cu sănătatea fizică și mentală. Exercitarea, în general, va ajuta sănătatea mintală prin ameliorarea stresului și prin revigorarea mintea ta. Când vine vorba de sănătatea mintală, nu există o diferență mare între diferite sporturi.

Cele mai multe beneficii – Fotbal, Baschet, Hochei, Înot, Tenis, Lacrosse
Beneficii medii – Busbol, Cricket, Fotbal American, Rugby
Beneficii mai mici de sănătate fizică – Golf
Nu este un secret faptul că atunci când faci sport o persoană poate fi rănită. Unele sporturi sunt mai predispuse la leziuni decât altele. Sporturile de contact, de obicei, duce la mai multe leziuni din motive evidente.