Sezonul de baseball este în plină desfășurare (joc de cuvinte) – și nu există nimic asemănător unei nopți fierbinți de vară pe stadion, care încurajează echipa de acasă. Dar înainte de a fi dus la jocul cu mingea (jocul de cuvinte intenționat din nou), trebuie să înțelegeți cum funcționează, când să vă înveseliți și ce să obțineți din standul concesiunii.

Iată tot ce trebuie să știți pentru a vă pune capul în joc (chiar nu mă pot abține cu aceste jocuri de cuvinte).

Noțiuni de bază: reprize, pitch-uri și alergări la domiciliu

Un joc de baseball se joacă în nouă reprize – limitat de ieșiri, nu de timp. O repriză este completă atunci când fiecare echipă scoate trei jucători din echipa adversă. Un jucător este afară când (1) ratează un teren de trei ori la rând, (2) un jucător din echipa adversă prinde mingea în teren (iarba din afara cărării de pământ care merge de la bază la bază), (3) ) un jucător din echipa adversă îl marchează pe jucător cu mingea sau (4) un jucător din echipa adversă pășește pe baza la care rulează jucătorul în timp ce ține mingea.

Un pitch este atunci când mingea este aruncată de un jucător al echipei adverse, numit pitcher, care stă pe o movilă din mijlocul terenului. Jucătorul din cealaltă echipă care încearcă să lovească mingea pe care o aruncă ulciorul este numit hitter. Când lovitorul intră în contact cu aruncarea aruncătorului, mingea este pusă în joc și lovitorul este numit apoi alergător de bază. Când lovitorul nu lovește mingea, acesta este numit lovitură și prins de un jucător din echipa adversă, numit captator (care stă chiar lângă lovitor).

Un alergător de bază marchează după ce a pus mingea în joc și a ajuns înapoi la baza de acasă după ce a atins prima, a doua și a treia bază succesiv. O alergare la domiciliu este atunci când alergătorul de bază lovește mingea în tribune (unde stai) sau suficient de departe pentru a avea suficient timp pentru a finaliza o alergare completă în jurul tuturor bazelor. Un jucător poate avansa în jurul bazelor prin lovirea proprie sau a unui alt jucător. Când echipa ta înscrie, atunci te înveseli, faci val și îți îmbrățișezi aproapele.

Elementele esențiale: hot dog și multe altele

Acum, că am abordat elementele de bază, să trecem la elementele esențiale. Și anume mâncare și băuturi. Un joc de baseball nu este complet fără un hot dog. Preferința mea de topping este combo-ul clasic de ketchup, muștar și gust – dar chiliul și brânza sunt, de asemenea, o alegere acceptabilă. Covrigii, arahidele și nachos sunt, de asemenea, destul de populare, dar inima și mâna mea vor avea întotdeauna un loc special pentru un concediu de stadion hot dog. Și nu există nimic care să o completeze mai bine decât o bere rece ca gheața dacă aveți vârsta sau o Coca Cola dacă nu sunteți. Mâinile din spumă (acele lucruri de tip mănușă care îți fac mâinile să pară uriașe) sunt opționale.