Este un efort fizic normal sau o abilitate exercitată în conformitate cu regulile agreate pentru divertisment, competiție, distracție, excelență sau dezvoltarea abilităților și scopuri diferite, sau exclusivitatea sa distinge sportul în plus pentru a adăuga jucători sau echipe de impactul activităților sportive .

Creștere

Arătați câteva efecte, cum ar fi Stadionul Olimpic din Grecia, că multe sporturi au fost practicate din cele mai vechi timpuri (preistorice), iar acest lucru confirmă acel sport și a fost găsit cu existența umană. Și a inspirat multe dintre sporturile multor activități întreprinse de omul primitiv, cum ar fi urmărirea prăzii pentru a-și trăi, i-a inspirat să alerge, să tragă, să sară pentru a depăși dezastrul natural l-a inspirat să sară sport, să înoate în mare și pescuit și le-a inspirat înotul sportiv, utilizarea calului pentru a naviga și a stăpâni multe sporturi ecvestre care au fost inspirate de rasă

Jogging:

Alergatul este un fel de sport care mișcă mușchii și îi face în mișcare constantă, ceea ce duce la întărire și maturitate. Streamingul este important în toate cazurile și pentru toate vârstele, de la tineri la adulți și vârstnici. Alergarea este de asemenea importantă pentru a mișca circulația sângelui, Valjra este unul dintre motivele care previn și atenuează bolile cardiovasculare.
Alergând ca un sport cunoscut de sute de ani în urmă, unde se foloseau în mai multe domenii:
• Pentru corpul unei persoane integrate și coordonate.
• pentru întărirea mușchilor și creșterea masei musculare. . .
• Creșterea densității osoase și întărirea.
• pentru a reduce probabilitatea de boli de inimă și boli ale arterelor.
• Pentru a deplasa circulația sângelui.
• Alergarea ca sport încetinește în mod obișnuit și reflectă efectele și simptomele îmbătrânirii.
Cunoscut și pentru alergarea celor mai importante concursuri și maraton și altele. În cazul în care apelăm la limbajul de streaming sportiv Atdt împărtășit de majoritatea lumii

Ce este atletismul?

Atletismul este o colecție exclusivă de evenimente sportive care implică alergare competitivă, sărituri, aruncări și mers pe jos. Cele mai frecvente tipuri de competiții de atletism sunt atletismul, alergarea pe șosea, alergarea de fond și mersul pe jos.

Istorie

Atletismul organizat datează din Jocurile Olimpice Antice din 776 î.Hr., iar cele mai multe evenimente moderne sunt organizate de cluburile membre ale Asociației Internaționale a Federațiilor de Atletism. Întâlnirea de atletism constituie coloana vertebrală a olimpiadelor moderne de vară, iar alte întâlniri internaționale de vârf includ Campionatele Mondiale IAAF și Campionatele Mondiale în sală, iar sportivii cu dizabilități fizice concurează la Paralimpica de vară și la Campionatele Mondiale de Atletism IPC.

Tipuri de evenimente

Există trei tipuri de evenimente în atletism: –
• Evenimente de pistă Pe pistă se desfășoară o varietate de evenimente de alergare care se încadrează în trei categorii de distanțe mari: sprinturi, distanțe medii și probe de distanță lungă. Cursele de ștafetă prezintă echipe formate din patru alergători fiecare, care trebuie să treacă un baston la coechipierul lor după o distanță specificată cu scopul de a fi prima echipă care termină. Evenimentele de obstacol și cursa de cursă sunt o variantă a temei de alergare plană, deoarece sportivii trebuie să elimine obstacolele de pe pistă în timpul cursei.

• Evenimente pe teren Evenimentele pe teren se desfășoară în două tipuri – concursuri de sărituri și aruncări. În evenimentele de aruncare, sportivii sunt măsurați în funcție de cât de mult aruncă un instrument, evenimentele obișnuite fiind aruncarea, discul, javelina și aruncarea cu ciocanul. Există patru evenimente comune de sărituri: săritul în lungime și triplul sunt concursuri care măsoară distanța orizontală pe care un atlet o poate sari, în timp ce săritura în înălțime și săritura cu prăjina se decid pe înălțimea atinsă.